Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Open (NVAIR-leden)bijeenkomst

14 mei @ 13:00 - 17:00

Reserveer in de agenda de open NVAIR-ledenbijeenkomst op donderdag 14 mei 2020 te Amsterdam!
Op donderdag, 14 mei 2020 houdt de NVAIR haar volgende open ledenbijeenkomst (inloop 13.00 uur, borrel 17.00 uur). Inmiddels heeft het bestuur een goede formule gevonden om de bijeenkomsten zeer aantrekkelijk te maken voor belangstellenden in het AI- en robotrecht. In de eerste plaats zijn dit de leden – inmiddels al zo’n 75 – maar ook niet-leden zijn welkom (leden gratis, niet-leden betalen € 25,-, dit laatste bedrag kan verrekend worden bij het aangaan van een lidmaatschap).
De formule wordt gekenmerkt door inleidingen door landelijk bekende experts, onderlinge uitwisseling van ideeën en ervaringen, thema’s uitdiepen aan de ledentafels. Voor 14 mei 2020 gaan de tafels in ieder geval over de NVAIR-missie, Ethiek en AI, Kunst en AI en NVAIR-Jong.
Bij dit alles staat een multidisciplinaire benadering centraal. Dit laatste wordt door de leden van de NVAIR zeer op prijs gesteld, zo is inmiddels gebleken.
Eind januari 2020 verschijnt een volgende NVAIR-Nieuwsbrief met onder meer uitgebreide informatie over het programma en de sprekers.
Ook geeft deze Nieuwsbrief informatie over aanmelding en locatie (in Amsterdam).

Gegevens

Datum:
14 mei
Tijd:
13:00 - 17:00

Locatie

Amsterdam